Thursday, May 27, 2010

TOLONGLAH FAHAM!!!

Selamat Sejahtera Semua...


Tadi tengah hari gua gie jap poli sebab bapak saudara gua nak bagi barang. Makcik gua yang kirim so gua drive la sengsorang. Gua tak da pakwe so takde saper nak teman. Gua promote nie saper nak jadi pakwe gua gitaw yer. Yang banyak duit tue gua lagi suka. Hahahha. Sudah main-main promote lak. Heeeeee. Sebenarnya gua nak citer benda lain. Bukan nak citer benda per yang makcik gua kirim.


Gua nie memang tak cun, tak cantik, tak tinggi. Gua nie ketot ja, kuat merajuk, tak seksi. Sebab tue gua tak da pakwe. Kadang-kadang gua tension gak member gua semua da pakwe tapi gua haram tak da pon. Kalau dibandingkan gua ngan member gua, gua lagi comel. Hehhehe. Jangan marah yer. Gua heran la sebab pa tak da owang nak suka kat gua. Tapi bila pikir balik sebenarnya banyak yang suka gua. Cuma gua jer la.


Ex-boy gua sampai sekarang tunggu gua. Kami banyak persamaan. Kaki indie la bufday yang selang sebulan jer dan kami jugak kaki gila-gila. Gua kenal lama dah cuma hati gua tak betol rasa sayang lagi kat dia. Kesian gak gua tengok. Dia sayang gila tapi gua cam tak da perasaan. Kadang-kadang sepuluh mesej dia kasi tapi gua nak balas satu pun cukup seksa. Gua bukan tak suka dia tapi........ Dia tak ensem?? Ensem la. Bagi aku die perfect. Loving man. Caring lagi cuma gua ja. Gua rasa gua tak sempurna bagi dia. Dah la berjiwang plak. Geli gua baca balik. Rasa nak delete ja entry nie. Hahahha.


Eh gua nak citer per ek sebenarnya?? Gua nak citer pasai sorang mamat nie yang tak paham bahasa melayu. Gua dah cakap tolong paham skit tapi dok tak paham gak. Gua tak taw telinga cap pa mamat nie pakai. Nak meminang gua la, nak kawin ngan gua la. Haih gua rimas la camnie. Gua tak puas lagi idup sorang-sorang nie. Takkan nak kawin umor 20 kot. Haih pelik la. Gua tak suka kawin awai. Bagi gua abis study da keje baru nak kawin. Dah gua tak mau kawin dok maki-maki gua lak. Per barang bro. Lu nak makan kaki ker??? Gua cakap cara elok. Penuh sopan santun. Tapi lu mulut bau longkang. Mau maki sesedap rasa ja. Lu saper bai. Gua bukan awek lu. Haih  gua geram betol. Perangai dah macam tutttttt ja. 


Dah la gua nak wish kepada semua yang sudik membaca blog longkang gua nie Selamat Menyambut Hari Wesak. Eh betol ker sok wesak?? Yang gua taw cuti ja. Gua cuti nombor 1 la. Tak payah gitaw gua dah taw dulu. Selama 4 hari gua tak online. Sedih beb. Line kena potong padahal dulu nak dekat sebulan telefon tak pakai sebab kabel rosak. Tapi dok caj lagi. Bengap la. So selamat tinggal semua. Bye sayang lu semua ketat-ketat.




NotaKakiKurap: Gua ingat nak buat contest macam jackpot tue. Hadiah gua bagi ciuman. Hahahha. Tak da la hadiah dalam perancangan la. Kalau lu semua sokong tunggu la nanti ya. Adioosss. Krohhh Krohhh

9 comments:

Alynn Notnot said...

lawak la lu ni. hahahaha! follow lu ah camni!

MISH LOLIPOP said...

lwk ker??hohooh tq2
polo u back

FiRsYa MeLisSa said...

giler kentang punyer entry...
respek giler nie!!
hehehe~~
pasal dat guy, balaz jer balik kat dia..
"ko pehal nak paksa2 aku??hidung cm serombong kapal, pipi lak cm getah sekerap..."
ngeee~~

saya_arief said...

i pown nk follow u lah..
haha..

Roronoa Zoro said...

comel la u nie.. hehehehe! follow lu ah camni!

eh! dah follow pon.. haha..

anyway, kes jantan kecoh tue pon aku dah penah rasa.. kadang2 jantan desperate tue kat makwe org pon nak.. bila kena reject maki2.. mmg longkong ci##i lah!

oh x terlupa jugak hapi holiday.. (sebut holiday sebb x tahu esok cuti apa.. haha)

bye.. =)

Aujinz said...

gua pun nak juin kontes lu..

kalau gua menang, gua nak ciuman..
bagi peluk ketat ketat..

-wAn- said...

post gle ..ha3
pe brg ngn kawen mude, kawen umo 25!
caye ckp aq..
no baek pnye 2..

papepn wt cntest invite aq..

~Ann~ said...

euwwwwwwwww.. bergua gua jugak ke.. adeh..

MOHD AMIR MORAD said...

lu pun lawak jegek....follow la jugek...

http://amirkomeng.blogspot.com/