Wednesday, May 5, 2010

BILA KEYBOARD MULA BERSUARA

Selamat Sejahtera Semua Yang Sudi Lepak Di Blog Ini..

Hari ini sama seperti hari-hari lain. Tak da benda nak buat. Penuh dengan aktiviti membosankan. Online online online ja keje aku. Praktikalkah namanya nie? Betol orang cakap praktikal nie kadang-kadang kena buat keje yang tak sepatutnya. Macam aku dah 3 minggu penyelia aku tak jumpa. Busy kot. Biasa la abang aku pon cakap penyelia aku nie busy orangnya. Kadang-kadang aku meyesal minta kat sini. Tak da keje pon. Silap tak minta swasta punya. Praktikal pon dah tak sampai sebulan pon. Dah nak abis nie. 

Semalam aku tunggu mesej die. Satu hari tunggu tapi langsung tak da mesej. Maybe busy kan dengan exam. Tak per la. Gudluck la. Sampai malam tak da langsung mesej die. Busy lagi ker or tak da kredit?? Aku bingung. Aku kol tak angkat. Then die da antar mesej cakap die busy. Seharian die da keje nak kena buat tak sempat langsung nak mesej gitau.

Sedih aku. Kalau busy pon naper tak gitaw jer. Senang aku tak marah. Tak payah tunggu. Pastue die balas tanya aku merajok ker?? Ya memang aku merajok pon. Saper suh tak gitau aku. sekurangnya aku paham. Tapi aku balas mesej cakap aku takda masa nak majok. Ego beb mana leh ngaku. Hahahha.

So hari nie aku rasa tak baper nak sihat. Kepala pening. Badan pon sejuk panas saja. Makan tak da selera. Okeyh tinggal 2 hari lagi untuk minggu nie. Weekend nak kuar ngan abang. Tak sabar nak tunggu. Okeyh la nak lepak sambil tiduran. Bubye. 

6 comments:

Aujinz said...

Moooooooo....Mooooooo... hahahaha...
ade lembu....

MISH LOLIPOP said...

ewah2..lanun nie nk kna smbelih ker???

Eyriqazz said...

get well soon...

p/s :jika ada kelapangan, dijemput join contest hadiah birthday buat puteri tersayang..

MISH LOLIPOP said...

thanks eyriqazz

AiZ said...

hmm... merajok sampai tak sihat.. :P fenomena baru ... hmm... hikhik


komen entry saye pulak..k.. hikhik.. klik kuat-kuat kat sini >>APAKAH PUNCA U ALL KETAGIH BERBLOGGING?



MISH LOLIPOP said...

aiz: ya..rndu yg mndalam..hehhe