Monday, May 3, 2010

BODOH PUNYA OLANG

Selamat Sejahtera Semua..


Aku tak da nafsu nak mengarang entry nie. Ini adalah kerana aku dalam proses nak renovate blog aku bagi ceria-ceria sikit. Yela macam aiz cakap aku blog aku nie kena la ceria-ceria macam tuan die. Aku pon try ubah tengok. Sekarang aku dah guna template hijau. Korang rasa comei tak?? Buruk kan?? Tunggu la aku jumpa template yang sesuai leh la guna.


Aku tak taw nak update per. Bila time idea banyak kat umah lak tak leh guna internet. Bengap tol la TM nie tak repair lagi kabel. Yang curi tue pon bengap gak. Bodoh curik kabel per kes. Aku nak tengok video blue pon tak leh. Bodoh punya orang. Tiap-tiap weekend rutin aku tue tak leh buat. Geram tol la. Yang TM pon naper la tak repair lagi. Time aku bayar lambat gatal jer tangan pi potong cepat. 


So untuk 2 3 hari nie law aku rasa nak update aku update la. Nie sah-sah pas nie trafik aku jatuh sebab aku tak update. Okeyh la semua. Layan citer blue jap. Nak join?? Tak payah la kot. Bye

8 comments:

Asyraf Hamasaki said...

owh kanto layan blue yer :D

MISH LOLIPOP said...

syuhhh..diam2 suda..hahahha

Anak Perak said...

wakaka..selamber jer layan blue.

Lain kali jgn lyn sorg.ajak skali :p

MISH LOLIPOP said...

anakPerak: uish..nk ikot ker???jom2

farysa said...

erm erm
nk join!
hehe

sky8men said...

aduyai..mcm2...bak lolipop sekilo.. =p

MISH LOLIPOP said...

farysa: nak join?? bleh2..hahha

sky8men: hahha..sekilo beb rongak gg tue bro

syakey said...

blogwalking ;D