Thursday, May 13, 2010

AKU TAK SANGKA DIA......................

Selamat Sejahtera Semua...


Erkkkk...Kenyang sudah makan KFC Blackpaper (betol ker ntah eja) Diluar hujan sungguh lebat diikuti kilat sabung menyabung. Semalam pun hujan gak siap kilat lagi. Aku yang tak mandi lagi terus mencapai tuala dan mandi bogel selaju cahaya. Bukan apa orang cakap setan nirojim selalu ada dalam toilet, so aku mandi laju-laju takut nanti kilat panah tak pasal-pasal aku mati lak. Fuhh. Bahaya tue beb. Dah la tak kawin lagi. Rugi tue. Heheheh. Sungguh tak senonoh ye.


Jap tadi nombor maxis aku (nombor rahsia yer..untuk memember jer..jangan gitaw kat yang tersayang..hehehhe) berbunyi-bunyi. Tengok nombor macam nombor Key El (KL) Nombor opis la. AKu pun angkat. Takut gak nak angkat. Mana taw kalau yang tersayang kol ka. Tak ker terkantoi. Hahhaha. So aku angkat jer la. Suara pempuan. Nyesal angkat. Hehehehe. Ikuti perbualan kami.


Aku: Heloooo
NtahNamePer: Helo. Boleh bercakap dengan Encik Nazrul Hisham??
Aku: Erkk??? Cik salah nombor nie. Saya baru jer pakai nombor nie.
NtahNamePer: Betol ker ni nombor 017596****(rahsia la)
Aku: Betol la nombor saya tue.
NtahNamePer: Yeke. Baper lamer ek cik pakai.
Aku: Da la dalam 5 bulan.
NtahNamePer: Cik guna postpaid ker prepaid.
Aku: Prepaid la.
NtahNamePer: Owh. Maaf yer cik


Aku syak la mamat nie mesti da kes tak bayaq hutang. Yala banyak kali nombor yang tak ku kenali dok kol-kol aku. Menganggu ketenteraman awam ja la. Arie tue da sorang akak tue kol aku then aku kata salah nombor. Akak tue cakap maaf la ingat staff dia. Mamat yang sama gak. Aku syak la mamat nie sah-sah da masalah nie. Tak pon dia bagi nombor aku nie. Kira dia pakai taram ja kena kat nombor aku. Geram la aku. Tak pasai-pasai kena beramas mesra lak ngan orang yang kol tue. Hangin tol la.


Aku pon keboringan dok kat opis nie. Benda yang bos suh buat aku tak siap lagi. Mampos la dah la sok nak kena present kat dia. Mintak-mintak dia busy ka pa ka. So minggu depan aku present. Heeee. Lagipun sok member-member aku ajak gie poli antar surat nak dok hostel. Aku nie jenis malas nak isi borang so dok luaq ja la. Habis citer. Sok aku tak masuk keje petang je kot baru bertandang. Tue pon sebab nak kena present law tak haram aku tak masuk. Tidoq lagi best.





NotaKakiKurap: Bufday aku tak lama lagi saper nak aku kol sila gitaw okeyh. Maxis and Celcom. Wakakakakak

10 comments:

Sang Karipap said...

Makan kertas hitam kat KFC..?

hahaha..bukannya black pepper ke..apesal black paper? :P

Cik Nurul Pinky said...

memang selalu kene macam tu..kalau time kene orang yang call tu mengamuk2 lagi haru dibuatnya huhuhu

MISH LOLIPOP said...

karipap: heee..slh ejaan tue..

Nurul: taw xper..nie kes ktar smula nombor la nie

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

lapo secara tibe-tibe bile terbace part "ayam goreng kfc blackpepper"
sedap tu...tapi hot n spicy lagi best kot..hehehe

Nuraisyyah said...

uit..blackpaper?? hahak..

penah jugak dlu kne cm 2..rmai yg salah no..smpai ade yg siap mrah2 pn ade..sgguh xbemoral..hmm pe2 pon, hav a nice day miss lolipop..!! kihkih

Kniedaz said...

sejuk2 ni dapat makan sardin gulung sedapnye
hehe..komen tak bertempat namanya ni..hehe..tak suka terima panggilan dr org misteri

kodok hijau the ghost writer said...

makan tak ngajak pon ..laparnyer..terbayang ayam ayam di kampung

MISH LOLIPOP said...

cik aida: yup..hot spicy lg sodap..heeeeee...

nuraisyyah: hahha..thanksss

kniedaz: taw xper kak..ggu jer..law yg tersyg kol xper gk..heeeee

kodok: opss..sory lalink xajk..heeeeee

YoN said...

pas ne jgn angkat klaw num x di knali. hehe :P

MISH LOLIPOP said...

yon: sush lak nti law sper ker mmber kter kan..heeeee