Wednesday, May 12, 2010

TETAMU VIP R4T YANG KE-1000






Blog Rumah 4 Tingkat (R4T) nie tengah buat giveaway untuk mencari follower yang ke-100 dan tetamu VIP yang ke-1000. So aku masuk tadi dah 1000 per lagi print screen dan buat satu entri ringkas untuk tuan rumah. Walaupun hadiah yer biasa jer tapi per salahnya kita memeriahkan lagi giveaway bloggers kan. Heheheh. Paper pon enjoy beb.

7 comments:

Kie-yu said...

wah~ pantas sungguh. nanti emailkan kie-yu nama penuh, alamat, dengan design handphone case yg nak diletakkan ok?

Tahniah dari Kie-yu @ Rumah 4 Tingkat kerana menjadi tetamu VIP yg ke-1000 ^__^

MISH LOLIPOP said...

okeyh..no hal yer..

Sang Karipap said...

Wah wah wah...visitor ke 1000 yer?

tahniah2..dapat hadiah ape?



Jom singgah blog saya pulak :D

Bila Karipap Boleh Bercakap

MISH LOLIPOP said...

hahah..okeyh2 jp nk g singgah

Kie-yu said...

hadiah biasa je~
xmampu nak bg yg mahal2.
sekadar sebagai penghargaan sebab menjadi salah seorang pelawat R4T.

Hasrol Nizam said...

tahniah yek..tak pernah lagi dapat hadiah kalau de macam ni

MISH LOLIPOP said...

kie-yu: xper..xksah pon..kira btuah la..lgpn xpnh nk btuah..heeeee

Hasrol: sma la nie 1st time mng..law x smpai ke tua xdpt..heee