Wednesday, May 26, 2010

SEMUA NAK SALAH AKU!!

Selamat Sejahtera Semua...


BENGANG!! Tue first ayat gua untuk entry nie. Yer gua tulis entry dalam mood yang tidak stabil. Mood geram. Mood kelaparan. Mood bengang. Salah ker gua nak tolong member gua yang tanyakan gua soklan mengenai Keusahawan Siber?? Salah ker?? Gua kesian member gua nak exam petang nie. So dia tanya memang gua tolong jawab tapi apasal dia nak marah-marah kat gua. 


Dia tanya. Gua katalah gua tolong member sebab petang nie exam. Die tanya laki ker?? Gua jawab jer la memang lelaki yang tanya gue. Pastue start die nak bising. Cakap dah tak da member lain ker nak tanya. Naper tanya gua gak. Sah dah kenal lama. Lama dah berchatting. Bila tanya kata tak da. Gua bengang beb. Gua terus terang gua salah. Gua bohong kata gua bohong. Memang babi la. Jeles tak tentu pasal. Gua bukan GF die so buat per nak jeles tahap babi. 


Gua cam nak nanges ja tapi tak cool jer nanti. Bengong betol la. Gua tak paham langsung ngan perangai die tue. Die tak pernah nak sedar yang die salah. Ego sangat ker die tue. Baper tinggi ego tue. Gua tak taw nak kata per. Gua dah ditahap bengan tahap maksima dah nie. Gua nak blah. Sori gua mencarut dalam nie. Argggghhhh!!!!!

4 comments:

Roronoa Zoro said...

sape laki tersebut? isk3...

MISH LOLIPOP said...

@Roronoa Zorohahha..gtaw pon cm knal

Roronoa Zoro said...

hehehe..

anyway, programming IT best x? pasal coz yang aku amik networking.. ada related sikit dengan programmning.. huhu.. anyway mish dah dapat sijil apa ek? t kalo zoro xpaham, leh tanya mish kan? =)

MISH LOLIPOP said...

@Roronoa Zoro
xbest gle gua ckp sbb byk men ngn coding..tp kn mish xska ntworking..srbut jer..sjil??xda lg..nie tggu grad dpt dploma..hehehhe..xsbar..sthun jer lg..hee