Tuesday, March 30, 2010

TAG DARI FITRI


인사말 전체 (Korea puyer..huk2)..

Okeyh. Bila aku buka jer blog tadi aku da jenguk2 blog incik Fitri nie. Aku ternampak la (ishk apsl la yang aku gatal pi tengok kan) nama aku yang telah ditag oleh incik Fitri. Okeyh terus terang aku cakap aku malas sebenarnya nak buat tag2 nie. Yer la nak kena pikir nak jawab per kan. Aku nie dah la rajin tahap gaban. Okeyh sekarang aku akan jawab soklan2 tersebut.

Siapakah diri anda dirumah??
Okeyh. Aku kat umah sebenarnya sorang anak sulung dan orang suka panggil aku
kakak. Cam tua jer rasa yer. Okeyh kat umah aku nie garang, kuat berleter, tak suka tengok semak,
sangat penyayang (betol ker??), suka makan laksa dan aku jugak sorang
yang gila2. Kat umah aku memang serabut, tak suka mekap2 masa dok umah dan memang
aku masa kat umah berbeza dengan keadaan aku masa kat luar.

Siapakah diri anda disamping rakan2??
Okeyh law disamping member2 aku lak aku nie jenis yang hepi sokmo. Suka buat lawak.
Suka CaPub (Cari Publisiti). Sorang yang suka bising2, yang baik hati. Okeyh aku tipu sebenarnya.
Nak taw kena tanya member2 aku la dorang rasa aku nie macam ner. Seriusly
aku memang kelakar dengan member2 dan memang gila2 tahap havoc. Setel

5 benda yang diidamkan tapi masih belum tercapai.
1. Aku nak candlelight dinner (betol ker aku eja entah).
2. Aku nak sangat jumpa dengan my prince charming.
3. Keluar jalan2 dengan Mohd Zarul Ikhwan Bin Nordin (dah lama tunggu tapi tak dapat lagi)
4. Memiliki Suzuki Swift Putih dengan duit sendiri.
5. Nak setelkan hutang keta aku ngan ayah aku.

Siapakah nama pasangan anda??
Buat masa sekarang aku masih lagi on dengan Mohd Zarul Ikhwan Bin Nordin.
Doakan yer moga selama yer.

Ceritakan 5 perkara yang paling anda suka tentang pasangan anda??
1. Dia sorang yang membuatkan aku hepi sokmo.
2. Dia cumel.
3. Suka pada loghat Kelantan.
4. Suka pada kesetiaannya walaupun kami dah lama break.
5. Kuatnya cinta dia pada aku sehingga sanggup study dekat dengan aku walaupun
terpaksa berjauhan dengan famili.

Bilakah tarikh anda couple??
Seriusly aku lupa la sebab dah lama break nanti la aku dah couple balek aku gitaw.
Hahahaha.

Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda??
Let it be our secret.

Lagu tema cinta anda??
Teruna dan Dara by The Lipstick.

Apa perubahan yang anda ingin lihat dari pasangan anda??
Setakat sekarang tak nak paper perubahan dari dia.
Aku suka dia jadi diri sendiri dan bukannya hipokrit.

Tag pada member2 lain
Okeyh yang nie aku bagi kat saper2 yang nak la. Aku tak fokuskan pada sesiapa pon.
So tag la seikhlas hati okeyh.



2 comments:

Darkbatman said...

hhah..suzuki swift idaman kuu jua..

MISH LOLIPOP said...

hehehe..cool beb keta tue :l: