Wednesday, March 31, 2010

PAMELA ANDERSON DAN DOT DOT DOT

[ Contest ini dibawakan dengan jayanya oleh Yoycullendotcom ]

Salam Sejahtera Semua..

Cerita ini hanya rekaan semata2 tiada kena mengena dengan yang idop mahupun yang koma serta yang sudah mati. AWAS!!! Untuk remaja bawah 18 tahun perlu bimbingan moral oleh ibubapa dulu sebelum membaca. Yoy jangan lupa binbingan moral ibubapa yer bila membaca.

Okeyh. Cerita dia cam nie. Gua satu malam tue lepak2 kat kedai mamak sebelah pejabat agama islam tue. Biasa la law mat2 kutu rayau cam gua nie ner leh dok diam2 kat umah. Mesti mau lepak kat kedai peberet gua la. Malam tue entah per hangin si mamak sekor nie, masa best2 gua ngan member2 tengok Arsenal lawan ngan Keripot FC, tetiba jer mangkuk jamban aka si mamak nie pi tukar channel lak. Leh lak gie layan Raja Lawak. Per ke hal yer mangkuk jamban nie.

Tengah hangin nie tetiba jer sorang minah nie masuk. Walamak weh cun siot. Body jer la. Muka die tak nampak masa tue. Body gua cakap sama lu macam Pamela Anderson la. Sexy abis. Member2 gua ternganga abis semua. Da yang air liur meleleh la. Da yang idong berdarah la. Da gak member aku nie yang dah horny. Gua cam besa la. Tak dak efek paper. Sebab aku yer awek lagi power dari Pamela Anderson. Hahahaha. Gua tengok minah keret nie pesan Milo Ais. Milo Ais jer ker cik kak oii??? Hahaha. Gua ngan member2 cadang nak bertaruh. Yela saper dapat pikat minah keret aka Pamela Anderson tue dalam masa sebulan yang kalah kena bagi sorang RM50 kat yang menang tue. Fuh masa tue aku tengok muka Yoy bercahaya siot. Bukan cahaya keimanan tapi cahaya RM50. Yela die pon ngah sengkek sekarang. Macam gua tak taw. Semua dah deal masa tue.

Okeyh. Masa sedap2 layan Arsenal gua nampak Yoy bangun. Nak gie tandas katanya. Gua malas nak layan. Taw sangat sure nak gie ngorat minah tue. Yang si mamak nie pesal kalut sangat tukar chanel lak. Gua hangin lagi sekali. Yela. Best2 layan Arsenal tetiba jer tukar Raja Lawak. Per barang bro. Mau gak aku hempuk kepala mamak tue ngan motor Yamaha 135 LC gua. Haih cari pasal tol. Gua dah la bad mood mengalahkan pompuan datang bulan.

So masa dok tengah hangin tue gua nampak Yoy dok tersengih2 la. Cam kerang busuk dah aku tengok.

Yoy: Weh. Gua blah lu. da hal skit.
Gua: Lu pe hal weh. Malam maseh muda beb.
Yoy: Gua nak antar minah aka Pamela Anderson tue balik la. Kesian balik sorang.
Gua: Ceh. Waklu.

Tanpa buang masa gua nampak Yoy dah blah dah amek helmet buruk dia gie kaunter. Gua aser die tolang bayar Milo Ais Pamela Anderson tue la. Baper sen sangat la. Gua taw Yoy nie nak tunjuk la yang die berharta padahal berhutang ngan member. Gua malas nak cakap per dah. Gua ngan member2 nampak Yamaha 135 LC dia blah. Bawak awek tue. Gua ngan member2 gua kasi can la kali nie dia menang. Kesian lak tengok kan2. So gua pon pesan la Milo Ais kat mamak tue sambil layan Raja Lawak. Horny gak layan Raja Lawak nie daripada layan Arsenal.

So dah cukup kot gua meraban lam nie. Da can tak aku nak menang Yoy?? Bleh la na. Nanti gua belanja lu Milo Ais sambil layan Arsenal tak pon Raja Lawak ker. Tak pon gua bagi lu kenal sama Pamela Anderson yang gua dah lama simpan nombor die. Tak pun gua bawak lu jalan2 makan asap ngan Yamaha 135 LC gua nie. Hahahaha. Apa macam?? Ada bran?????