Friday, March 5, 2010

APA SALAHKU???


Selamat Sejahtera Anak-anak Sekalian...

Pertama sekali ingin memohon maaf kepada semua kerana udah lama aku tak update blog nie. Yela kekadang aku ketandusan seks idea untuk memaki hamun di dalam blog ini. So, kepada Tok usah risau kerana aku dah update blog seperti yang dijanjikan walaupun dah terlewat. Maapkan aku tok. Hahahahaha.

Wei hampa2 nie tak sedaq ka apa yang aku dok mencarut mengarut nie.

********************

Okey kembali kepada tajuk kita pada hari nie. Aku dok lepak2 kat blog Zack nie aku selalu baca dia punya entry memang kelakar la. Tak gelak saja ja. So dari pa yang aku baca kat blog hang kan aku pon terpikiq la aku nak tulieh satu entry pasal zaman aku sekolah menengah dulu. Banyak kenangan aku kat sana. Ok lets flash back balik.

*******************

Aku dulu belajaq kat SMSTSP (nama sekolah dirahsiakan atas sebab2 keselamatan). So aku dulu2 memang la tak huduh cantik pon. Biasa ja tapi yang aku heran la kan sampai sekarang aku tak abis pikiaq sebab apa budak2 laki sekolah aku dulu tak sula suka kat gua. Haih pening nie. Masa aku dok sana 5 tahun aku kena buli. Sian kat aku kan3.

*******************

Masa aku form 1, aku dok kelas hujung la. Aku nie bukan bodoh pandai sangat. So, sampai la aku abis sekolah dok klas hujung2. Bila time exam pon sama gak nomboq hujung2 gak. Bukan aku tak pandai tapi aku cukup tak suka perangai budak pempuan laki sekolah aku. Menyemak kepala otak ja ngan depa2 semua nie. Betoi pa aku cakap. Sekoq perangai cam haram jadah. Watdafak. Blah la perangai cam babi ja. Muka ja inocent tapi perangai mengalahkan babi kerbau pendek. Eyyy.. Geram aku.

*******************

Sebab pa aku kata camtue kat depa??? Sebab depa suka buli2 aku. Satu kelas pon men buli2 lak. aku ingat masa aku form 4 (law tak silap aku) satu kes yang buat aku benci depa seumoq idop. Betoi nie memang aku benci depa. Law depa da kat depan mata aku sekarang aku nak tanya sebab apa hampa benci aku dulu????? Kes dia camnie da ka patot depa amek tong sampah kat belakang kelas then masukkan sampah tue kat bawah meja study aku dan loker aku. Patot ka??? Aku nie manusia gak bukan binatang cam hampa. Agak2 la nak buat camtue pon. Nasib dak pempuan kelas aku perangai elok seket tolong aku buang semua sampah tue. Aku tak taw la sebab pa depa buat camtue kat aku.

*******************

Satu lagi kes masa tue exam fizik. Aku dah la tak baca satu haram jadah pon. Ingat sementara nak tunggu exam start nak baca la seket. Dah la aku memang tak suka fizik nie. Masa masuk kelas terus ja aku tengok meja aku tak dak kaki. Wei!!!! Kejam siot depa buang kaki meja aku. Tinggal ja meja kat bawah. Memang meleleh air mata aku tengok aku kena macam nie. Dak laki kelas aku lak pakat dok gelak. Macam babi la perangai. Aku sakit atie terus pi bagitau kat sorang cikgu pasai kes tue tapi aku dapat jawapan yang hampa. Dia dengan selamba badak suh aku pi cari meja baru. Sedey aku. Sob2. Sejak kes tue aku memang tak suka dak laky sekolah aku.

NotaKakiKurap: Emo seket berbicara bab ini. Sapa yang penah kenai dan buat camnie kat aku sila la aku nak taw sebab hampa buat camnie kat aku.

8 comments:

Na said...

hmmm...sabar la mish lolly...nak bt mcm ne...bdk2 tu mmg tak btol kot...hahaha...

MISH LOLIPOP said...

na=tnsion tol la..law jmpe ngn bdk2 2 siap la

Na said...

hahaha...btol3...siap engko...

MISH LOLIPOP said...

gram la..nseb xjmpa dh mngkuk2 tue

ParkAir said...

sian jadi mangsa buli, kalu jumpa sila buli balik ya.

! .MiE. ! said...

hahahk kuaq ajaq mish ko ktuk aku noh hahak

MISH LOLIPOP said...

ParkAir= yarghh..4 sure buli blek la..hahahahah :d:


! .MiE. !+ bangga r wei ak puji2 mu tue..hahahaha :l:

Encik aMin said...

hahahar.. mmg btul2 boring nih.. :p