Monday, March 22, 2010

CONTEST : Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100

Selamat Sejahtera Datuk2 dan Datin2 Sekalian..

Ehem. First time join contest nie. Rasa kembang kucup pungkoq aku nie. Hahahha. Okeyh cukup la dok meraban pa nie kan. Lets back to the title. Cewah beromputih lak aku nie.

Okeyh. Contest nie telah dianjurkan oleh Incik Diari Seorang Lelaki. Sungguh baik hati Incik Diari Seorang Lelaki nak bagi kan. Aku nie dah mata duitan terus jer join la kan.

Okeyh. Apa aku akn buat law Incik Diari Seorang Lelaki bagi duit nie kat aku kan. Hampa asa aku patot buat pa??

Okeyh. Law aku dapat aku nak beli makanan la. Yang sedap2 then belanja adek2 aku makan. Yela sian kat ayah aku asyik dia ja yang korbankan duit dia. So, law aku dapat leh la aku ajak satu famili aku nie gie lepak2 kat RFC ker. Okeyh tak???

Then, dengan duit tue aku leh la buh minyak keta kan. Bawa adek2 aku ronda2 ka. Tak payah la susahkan ayah aku nak tolong buh minyak kan. Beliau pon dah da keta sendiri. Kang semua keta nak kena buh minyak guna duit beliau. Sian kan kat ayah aku.

Okeyh. Law dapat duit tue aku ingat nak simpan la law yang lebey2 tue buat makan2 masa aku ngah keje kan. Yela sekarang aku ngah sengkek nie. Nak tunggu membe bayaq utang lambat sangat so law Incik Diari Seorang Lelaki bagi aku amat2 hargai la.

Okeyh yang tue ja kot aku leh buat ngan duit RM100. Mekap2, baju2 dan kasut2 nie tak cukup kot. Paper pon aku dah join dah..hahahhaha

NotaKakiKurap: Nie jujur aku akan buat.

6 comments:

Lelaki Ini said...

wah wah..menarik gak membace ni.. :D
tQ for joining, good luck..

MISH LOLIPOP said...

lelaki ini=tq incik..hahahha

CircuitBreaker said...

erm..lari sikit..nak kasi award..tgok neh..http://circuitbreaker90.blogspot.com/

MISH LOLIPOP said...

CircuitBreaker: yeker...adoi hahahah

j0j0_bdiN@ said...

myampah tol kalau nak kua duet nak isi minyak kete~~

MISH LOLIPOP said...

jojo=hahahah..yeke pesal lak???