Thursday, March 25, 2010

AKU DAPAT AWARD???



Selamat Pagi Semua..

Okeyh. Hari nie late sikit dan tak sempat nak bekfes pon. Yela aku tired sangat semalam tido terlalu nyenyak. Nak bangun antar adek gie sekolah pon rasa malas sangat. Lepas antar balek umah rengok dah kul 715 pagi. Gie kat sofa tidow la. Hahahaha. Letih wa cakap sama lu. Then tengok jam dah 720 pagi kelam kelibut aku siap2. Iron baju then mandi. 750 pagi baru aku drive gie opis. Nak beli kuih dan nasi lemak pon memang tak sempat. Tahan jer la perut nie. Huhuhu

Sampai opis terus on laptop dan online. Tengok da komen kat entry aku yang lepas. Per tue?? Mata aku tak dapat mengesan benda tue. Then zoom lagi. Owh baru ku tahu rupanyer da sorang blogger yang baik hati iaitu Incik Hyperplasma (HP) telah memberi aku satu award yang aku terpikiq sejenak layak ker aku dapat award nie??? Hahaha. Cam lawak lak. Nak taw award per sila tengok kat bawah k.

-
-
-
-
-
-

Tadaaaaaaaaaaaaa



Okeyh. Tue la award aku dapat. Patot tak aku dapat?? Paper pon thanks Incik HP sebab kasi award tue kat aku. Okeyh then kita tengok syarat2 untuk award nie. Antaranya ialah:

[1]. Thank & link the person that gave you the award. [Done!]
[2]. Pass this award onto 20 12 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic..[Done]
[3]. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award [Done]

Nie antara blogger yang aku selalu lepak kat blogger depa. So amek la award nie simpan leklok yer. Antara blogger aku bagi ialah:

[4] Khai
[6] MiE
[8] Aini
[9] Amin
[11] Macha
[12] Uncle

NotaKakiKurap: Penat nak list 12 bloggers nie.. Hahahah.. Paper pon thanks semua.

11 comments:

! .MiE. ! said...

nk jgak huhuhuk

MISH LOLIPOP said...

amek award tu then ko bg lak kt owg len..bt 1 entry sal awrd nie

macha_sezs said...

TQ!!!!!

Azuan said...

wah seronok dapat awrd huhuu

MISH LOLIPOP said...

macha=hahah..no hal yer la

Azuan=hehehe..bgus la

BEN ASHAARI said...

huhu..tqqqqqqqq.....blogger pertama kasi award sejak 6 bulan berblog..hehhe..tqqq

MISH LOLIPOP said...

Ben=hahahha..no hal yer..wawawawwa trharunyer

BEN ASHAARI said...

sudi kiranya menerima award ini dari saya.. link ada di bawah ini ..tqqq

http://www.benashaari.com/2010/03/im-king-ceh.html

PenSeL 2B said...

ok..tq bace blog gua ea...
gua busy sket skang...
nnt bile gua da ade mase gua buat entri pasal reward ni ok...
gua harap xde mahkamah y nak saman gua...

MISH LOLIPOP said...

BEN: Okeyh nti sy amek..huk2

PenSeL 2B: xleh2...wa hret lu msuk mhkmah nti..ksi sman sket..hak2

shida said...

tahniah dpt award!!!
salam perkenalan..
jmput sggah blog shida..tq
http://luvabenbaby.blogspot.com/2011/07/8-penyebab-korang-ni-mudah-lupa.html