Tuesday, March 9, 2010

BOSAN


Good Evening EveriBody...

Sebenarnya aku kematian suami idea nak mencarut per dah dalam blog nie. Yela lepak2 blog orang lain tengok best ja entry tapi aku bukan nak plagiat pon. Haih jangan dok pikiaq camtue la.

Nie aku dok mati pucuk kutu nak membebel per ntah sementara aku nak tunggu nak balik. Tengok jam baru kul4. Sungguh amat lama kena tunggu kul 0510 nie. Yela bosan siot dok ofis nie nak masturbasi tidow pon susah. Yela lain kali nak terima aku masuk keje kena la sediakan katil sejibik ker. Okey la tue. Baru leh aku selesaikan benda alah nie dengan jayanya.

Haish. Per menatang aku merepek nie. Aku bosan sebenarnya. Tadi sebelum aku lunch aku kena jumpa aku punya supervisor. Bincang sal projek yang nak kena aku siapkan selama aku mempraktikalkan diri aku kat cinie. Okey aku punya supervisor memang baik sebab selalu bagi keje kat aku untuk seminggu. Baik la kan. Hahaha. So masa ngah bincang tadi ngantok sial. Dah la lama. Kepala aku dah naik bengap sebab lama sangat duduk. Kerusi aku basah. Bukan sebab aku terangsang ngan apa yang dibicarakan oleh beliau tetapi disebabkan aku tak buleh menahan penyakit mengantok yang amat sangat. Mau ja aku keluar dan masuk ker surau untuk tidow. Ngantok sial la. Tak taw sebab pa jadi camnie.

-
-
-
-
-

Dah la aku malas nak merepek kat cinie sebab aku tak taw nak tulis pa dah. Okey jom main masak2.

NotaKakiKurap: Hampa2 nie tak payah la baca story yang cam seta nie. Jom tidow ngan aku. Jangan tiduri aku. awwwww

2 comments:

! .MiE. ! said...

hahak sbaq mish .. hehek keja ada yg org suka
ada yg kita x suka hahak
so relek2 aa brapa ari jer lg nk msuk poli hehek

MISH LOLIPOP said...

!.MiE.!= Otak ko..2buln lbih lg nie aku nk dok cnie.. ko dok cnie ko taw cmner..hahahah :b: