Wednesday, March 3, 2010

BENGANG???


Helo.. Samekom.. Huhu.. Tengok tajuk entry jer mesti hampa2 semua pikiaq kan aku dok bengang kat sapa kan.. Tu la aku nak habaq seket.. Aku knai ngn sorang mamat nie.. nma dia incik W (Nama beliau terpaksa dirahsiakan untuk menjamin pihak2 xbertanggungjawab bagitau sal blog aku.. Kang dia baca mampos aku.. Hahaha..) Ok sambung cita tadi..

********************

Ok.. Aku kenai dia masa aku YM then aku pon cam kena pukau ja aku leh lak bagi nomboq fon kat dia.. Padahal law ikot aku nie aku malas nak bagi la.. Tapi ntah kesian sangat aku pon bagi.. Kami mesej2 n mesej n mesej la.. Opss!! Sebelum tue nak gitaw yang dia umoq baru 19tahun law tak silap la n dia dh tak sekolah.. Da awek dok kat perak n bla bla bla.. Dia nie aku bengang seket sal dia mesej aku tiap2 arie.. Cita sal awek die yang bengong tue.. Adoyai.. Yang buat aku bertambah membengangkan tue dia leh bagi awek dia duit gaji.. Padahal awek dia tue aku rasa haram tak ambik taw sal dia pon.. Dari dia cita aku dapat agak la.. Tapi law dia kencing aku aku kencing balik kat hampa2 la.. Hahahaha..

********************

Ok.. Next tak pa la aku pon layan pi la dia mesej.. Borink siot mesej.. Asa mesej cam budak2 la.. Ya la aku pon dah matang seket kan.. (Perasan seket) Lama2 aku malas nak layan.. Mesej pon kadang2 tak balas.. (Kejam tak????hak2) Ok tak pa la.. Aku ingat law mesej tak balas dia diam la.. Tapi semua tu tak berakhir kat situ ja.. Aku taw la aku nie comei kan.. Hahahaha.. Lawak tol la aku perasan lagi.. Dia kaco aku kat YM.. Bukan kat situ ja.. Dia gak dapat facebook (FB) aku gak.. Warrrgggghh.. Tension la camnie.. Ntah la bengang la aku ngn dia.. Seket2 cita sal awek dia.. Bukan aku jeles.. Sikit pon tarak k.. Cuma aku cemuih ja.. Dah taw awek tue cam haram dok bagi duit lagi buat pa..

********************

Kesimpulannya, cinta tu memang buta.. Huwaaaaaaaaaaarghhh

NotaKakiYangKurap: Law incik R baca mesti dia mara kat aku sebab mesej orang lain tak gitaw..

10 comments:

bulat said...

lar pasal 2 ker..senang jer..bterus terang jela..abes citer..dy pun dah xkco..;)

MISH LOLIPOP said...

mslah yer incik bulat xsampai atie la nk trus trang nie..kang die pk sbb die xensem so sy xnak kwn ngn die

! .MiE. ! said...

ahahak lawak tol ...
tpy pgl x than awk kna pukau aa hahak
blh tahn aa cita nie hahak lwk3

MISH LOLIPOP said...

kuag ajaq toi r..xpa2
tgu nti pmbalasn nga skti..hahaha :d

MISH LOLIPOP said...

:d:

greenhall said...

cit! berak bau laksa!








kagum! kagum!

MISH LOLIPOP said...

hehe..ko nie msti geng2 berak nie..
paper pon tq 4 ur kumen..

saya_arief said...

akim - bengang...

HEMY said...

kih kih...mana la tau cinta buta tu ko sangkut lak ngan itu budak..ehehe

MISH LOLIPOP said...

saya_arief: mmg begang dgn akim..hehehehe

Hemy: xnk la..law pon die laky mlyu trakhir..xrela gk..waaaaa