Wednesday, March 10, 2010

BANGANG!!


Selamat Sejahtera Semua..

Masa aku tulis dalam blog nie aku memang tengah bengang tahap babi la. Sory la entry kali nie memang aku mencarut sikit banyak. So sapa yang rasa dia tak suka nak baca entry aku kali nie sila blah ok. Bukan aku nak halau hampa semua tapi aku tak nak hampa semua tercemar otak bila baca entry aku kali nie.

Sekarang aku dah rasa okey sikit tapi still bengang lagi. Memang budak tue perangai babi la. Setan la. Aku menyesal sebab kenal ngan dia. Tak payah aku bagitau nama dia pa cukup hampa semua taw dia tue elok panggil babi ja. Bukan aku nak hina dia ka pa tapi kalau perangai elok aku tak kata la nie perangai cam setan ja. Ntah2 setan tue 2 kali lebih elok dari dia pa. Da aku kesah???

Aku kenal dia masa chat la (tempat chat dirahsiakan). Masa tue malas nak layan tapi tak pa la aku nie bukan jenis sombong pon. So bila dia nak kenal aku pon tak pa la. Dari chat kami YM dan mesej2 kat fon la. Mula2 baik la. Tak tunjuk la perangai setan tue. Jenis aku nie aku malas nak layan2 law dok jiwang2 sangat. Menyampah la. Ceh cakap la dia suka kat aku la. Ayat laki macam la hampa tak paham.

Saya suka awak la.
Saya dah jatuh cinta dengan awak la.

Hello bai lain kali nak ngorat pikiaq la patern lain lak. Ayat lapok beb orang dah boleh cam. Guna la cara moden sikit. Per barang ayat camtue. Belum tengok muka dah sayang2. Dah nampak muka hilang sayang tue. Aku nie bukan nak kata pa aku kenai dah banyak laki dah. Bukan setakat single laki orang pon aku penang skandal. Aku dah kenai sekoq2 laki nie camna. Boleh hafal la laki nie suka seks ka pa. Bukan nak kata aku nie bagus sangat tapi aku da gak maruah.

Sebab laki la hidup aku hancur taw tak. Bukan aku nak salahkan semua laki tapi kebanyakkan nya perangai cam babi. Taw amek kesempatan ja. Ngan budak tue study satu tempat ngan aku. Law aku jumpa dia memang aku nak maki habis2an la. Tapi satu ja aku takot dia angkat geng lak. Law belasah aku tak pa aku cuma takot kena buat kenduri lak. Bukan kena belasah aku tak takot tapi law dibuatnya dia angkat geng kenduri aku tak ke naya camnie. Aku nie pempuan per la dayanya nak lawan laki nie.

So klimaks dia hari nie la. Aku tak balas mesej dia. So dia jadi sakit hati la. Ajak keluar aku tak nak so dia kata kat aku la. Aku bengang tahap babi la. Dok kata camtue apa kes. Aku dah agak depa nie kawan tapi aku pon bengong apasal la senang sangat percaya. Biol tol otak aku sekarang nie. Ntah la bengang yer pasal sampai aku pening dan badan aku panas siot. Macam nak demam ja. Geram sangat2. Rasa aku nak simbah ja asid kat muka dia. Bengang aku. Sampai orang lain tanya aku naper. Meluat aku nk sebut nama dia. Benci sangat aku. Perangai macam babi. Dulu mak dia buat seks ngan anjing kot dapat dia. Haih. Geram aku nie tak abis lagi. Dah la buat dosa ja aku maki2 nie. Saja ja nak maki dalam blog ja. Maner taw kot2 dia terbaca ka. Baru dia sedaq seket.

NotaKakiKurap: Sory la entry ak nie macam haram skit. Jangan baca law tak suka. Nie blog aku suka aku nak mencarut ka pa. Sory aku emo skit.

3 comments:

! .MiE. ! said...

gila ko kuaq gilaa hahak
tpy nk g taw aa
x smua laki2 busuk hehek

MISH LOLIPOP said...

mmg la tak smua jhat..
tp aku gram sgt la..
yg baik2 mcm hg la kn dh kureng sket..

Nur Su'aidah Bachok said...

hahahaha...rilek2..
be cool..!! ;D