Wednesday, June 23, 2010

THE LAST DAY

Selamat Sejahtera Semua...

Dah lama rasanya aku tak update. Blog nie pon dah bersawang. Sori aku busy sket dengan kerja-kerja yang aku kena buat sebelum aku sambung study balek. So hari nie hari last aku. Sok aku akan mendaftarkan diri untuk pengajian tahun ketiga iaitu semester lima. Kejap jer dah nak abis. So buat semua kawan-kawan aku minta maaf sebab tak sempat blogwalking dan melawat blog korang. Ada masa nanti aku melawat keyh. Papai semua. Sayang kamu ketat ketat. Muaaaahhhkksss

9 comments:

kodok hijau the ghost writer said...

patut pon aku windu sesgt kat awak

eiffel said...

hoho...ptot r lamer x hapdet
ne bt0l2 bz w0men r neh

-wAn- said...

ko g LI ke??//
ble abes ????

Aujinz said...

sayang ke mung ketat ketat gak...
muahahahhaha..




errr..
takde orang marah ka??..

MISH LOLIPOP said...

@kodok hijau the ghost writer

hahaha..sibuk la kodok

MISH LOLIPOP said...

@eiffel

taw xper..skrg dh msuk study pon

MISH LOLIPOP said...

@-wAn-

dah abes LI la..ko nie lambat tol la..hehhe

MISH LOLIPOP said...

@Aujinz

hahahha..sper la yg nk marah..hehhee

ZACK ENTRY said...

belajar elok2..=)