Wednesday, June 2, 2010

AKU TAK MAMPU BERHENTI

Selamat Sejahtera Semua...


Thanks a lot kepada yang sudi komen entry gua yang nie. Gua baca gue sedih gila. Gua tulis entry nie sambil menangis. Poyo jer gua nie sekarang. Siap nangis-nangis lagi. Gua tak taw nak kata per. Gua langsung tak lunch. Tak da selera padahal perut gua dah sakit sebab tak makan. Bayangkan gua nak balik umah petang nie gua kena lalu ofis dia. Gua memang tak sanggup. Nasib gua da seminggu lagi jer nak dok sini. Lepas nie gua dah nak blah. Gua tak nak dok sini. Gua sedih gila. Gua benci lelaki camnie. Bila gua sayang macam nie gua dapat. Suka sakitkan hati. Tak da ker lelaki yang taw menghargai pempuan. Dah la gua kat ofis nie. Mau bos nak jumpa gua naya la. Mata dah sembab. Nampak sangat kesan nangis. Gua rasa nak buang jer henfon nie. Menyampah gua tengok. Setiap masa gua tunggu dia kol tak pon mesej tapi tak da. Ego dia tinggi sangat sampai apa yang gua buat semua salah. Bila gua terus terang gua kena marah. Bila gua tak terus terang gua kena marah gak. Sampai gua tak tahu per yang perlu gua buat. Gua tak leh tulis entry nie dah. Gua sedih gila. Pada yang komen gua nanti gua komen lu orang balik. Kepala gua pening.

6 comments:

Aujinz said...

haaa,,

dah dah...benti..
sila gie makan dulu..

Kie-yu said...

b strong!
ill pray for ur happiness

g mkn
nnt saket cmne~

ace~ said...

mkn la cik kak..nti xde tenaga..
btw..chill ok..jgn sedih2..

Sang Karipap said...

Tak style la ketua perompak nak nangis2..kamon bebeh..

Kalau rasa menangis tu dapat kurangkan kesedihan ngko, teruskan la menangis..ok? :)

Roronoa Zoro said...

rilex la makcik.. bnyak lagi lelaki yg menghargai wanita..

laki yg macam tue useless la.. jgn bazirkan airmata demi dia.. xdapat sesen pon..

kuatkan semangat !!! gambatte !!! chaiyok !!!

Mrs Infinity said...

alahai..same with me biler gado..chill ye sayang...lepas ni ok latu..salah paham je tuh