Thursday, June 3, 2010

BILA PEROMPAK DILANDAH MUSIBAH

Selamat Beristrirehat Semua...


Gua berehat jap dari mencari artikel-artikel untuk membuat report lengkap LI. Sungguh boring tapi gua buat sebab nak busykan diri dari ingat dekat dia. So tension. Cek gua dah bankin tadi masuk akaun. Maybe 3 hari lagi baru masuk akaun. Duit tue gua ingat nak buat contest tapi gua batalkan dulu sebab banyak benda yang gua perlu setel. Lesen gua mati then gua nak guna untuk buat report LI nie. Nak print lagi la and bla bla bla.


Serius gua cakap gua still ingat dia. Masa lunch time selalu kuar sama. Tapi sekarang tak lagi. Gua makan sorang-sorang jer. Bila bunyi jer fon gua cepat-cepat tengok. Yang gua harap dia mesej tak pon kol gua tapi tak da pon. Masa balik lunch mata gua merayau-rayau jer tengok kat ofis dia kot-kot   ternampak dia. Tapi hampa jer. Dah hilang camtue jer. Sebak gak bila ingat tapi gua mesti kuat. Gua tak nak lemah gemalai ker per benda la. Gua kena senyum. Kena gelak setan balik. tapi gua tahu gua buat semua tue pura-pura ja. Gua tak mampu nak bohong hati gua yang gua dah lupa semua tue.


Gua tengok gua sekarang makan banyak. Memang la kalau gua da masalah memang gua makan banyak. Sebab tue gua gemuk. Pipi dah tembam perut dah boroi. Tapi gua tetap pendek. Wah tak leh jadi. Camner gua nak jadi tinggi?? Da tak alat untuk meninggikan seseorang. Makan Kalsiyum pon tak da efek. Dok macam tue jer. Saper taw nak tinggi camner???

8 comments:

Aujinz said...

huisshhh..

..err..
tetiba plak lupe nak taip ape tadi..

ciEk NiENa said...

kerja 1 tempat ngan dia ek?

Roronoa Zoro said...

nak tinggi, pakai kasut tinggi lah yg.. =)

cheer ups!~ =)

MISH LOLIPOP said...

@Aujinz

dh lupa tue tnda2 nk tua la tue..hehehh

MISH LOLIPOP said...

@ciEk NiENa

xda la..tp dkat la opis..nk blek msti lalu dpn opis die..tue sedey siot tue..

MISH LOLIPOP said...

@Roronoa Zoro

hoho..mmg pkai ksut tnggi pon..tue nmpak tnggi skit skrg..

AISHA SAAD said...

rsa mcm penah singgah sini dulu.
tp mcm salah jugakk.
dia tuhh sape?
ur ex ka?
da clash??

newayy, jgn sedih sgt2.
c'mon life must go on k??
chayok2!! hee.

-wAn- said...

lme xsgah...haha
aq bz...

ko nk tgi ko tlan pkok pnang cmfm tgi pnye...
wanna try????

komen blog..