Monday, June 7, 2010

CONTEST: SOAL DAN JAWAB

CONTEST INI DITAJA KHAS OLEH PEJUANG KESENIAN EXTREME


[1] Bagaimana rupa logo Pejuang Kesenian Extreme? Tunjukkan.


[2] Sukan yang menjadi kegemaran Pejuang Kesenian Extreme?


[3] Superhero yang pernah diulas oleh PKE di dalam entri.


[4] Siapakah mamat yang berada di header atas blog PKE ini? Letakkan gambar beliau yang diambil dari sumber lain beserta namanya sekali. (Edit dan letak namanya)


[5] Entri kegemaran anda di dalam blog ini yang anda suka untuk membacanya. 
[Berikan screenshotnya]


[6] Ada membuat entri berkenaan dengan tarian. Apakah tarian itu?


[7] Ada satu gambar tengkorak didalam entri yang ditulis baru-baru ini (bulan lepas). Copy dan paste gambar tersebut sebagai jawapan disini. Jangan salah tekan, buruk padahnya.



[8] Ini korang teka je. Siapakah Perdana Menteri Malaysia yang paling PKE segani sekali dan PKe jadikan sebagai idola. 





Nak join?? Sila klik di SINI ataupun klik banner diatas. Hoho selamat mencuba.

8 comments:

-wAn- said...

BANTAHAN!!!!!!!!!!
haha

wey ktue prompak...
lu rmpak blog gua k..
d brg bru..ha3

MISH LOLIPOP said...

@-wAn-

hahha..jp2..da gk bt prmintaan nk drompak

Aujinz said...

ketua perompak yang sangat gigih juin kontes...

apesal tak rompak jer hadiah derang.
keh keh keh..

ape pon..
chaiyok chaiyok!

MISH LOLIPOP said...

@Aujinz

join sj ja..bg meriah sket pdhal xpnah menag pon..hahhaha

saya_arief said...

gud luck..

MISH LOLIPOP said...

tq2

A-Y-I-E said...

ooops sorry ya.. menyusahkan kamu sahaja.. btw saya dah faham setelah baca blog owner kontest tu.. huhuhuh

thanks yea sebab berkunjung ke blog saya...

hamba-hamba la pulak... grrr

Oh no.. saya ada entri yang harus dikejari

Roronoa Zoro said...

wah.. join contest.. hehe.. chaiyok3.. !! =)

aku x join kot.. hehehe