Tuesday, June 1, 2010

CONTEST: Anda PHOTOGENIC ?? Mari join contest ni ...

[CONTEST INI DITAJA KHAS OLEH CIK IZYAN IZZATY]

Selamat Sejahtera Semua...

Gua suka join mana-mana contest yang dibuat oleh bloggers. Tapi heran gua tak pernah menang. Gua tak taw sebab munasabah yer gua tak menang. maybe naseb tak menyebelahi gua kot. (T___T) Sudah gua tak kesah gua menang atau tak janji gua hepi. Hoooyeahhh.

Contest ini diberi nama oleh tuan empunya blog, CIK IZYAN IZZATY iaitu Anda PHOTOGHETIC?? Mari join contest nie... Gua langsung tak da ciri-ciri seorang yang photoghetic tapi gua memang seorang yang photogedik. Hahhaha. Banyak cakap tak guna meh tengok gambar yang paling buruk yang gua akan pertaruhkan.
-
-
-
-
-


Tengok!! Gedik kan gua. Hahahaha. Gambar nie memang gua edit la. Kalau pic ori punya kelabu skit la. Tak sedap la nak tengok. Pic nie gua ambik masa gua sem3 kira-kira tahun lepas la. Hujung tahun gak la. Tak lama sangat kot gua punya pic nie. Masa nie Majlis Hari Raya Jabatan dekat poli gua. Then sebelum gua dan classmates gua buat persembahan gua sempat posing lagi. Rayban tue member gua punya. Gua suka pic nie sebab nie lah satu-satunya pic gua yang memakai rayban. Hoho. Sila ketawa laju-laju ya. Pic nie juga la pic terakhir gua ambik sebelum Tragedi Pertumpahan Air Mata. Hehehe. SO komen skit pic nie. Mesti buruk kan. Dengan mulut ala-ala buntal. Hoho Jom sama-sama meriahkan contest nie. Syarat-syaratnya bleh tengok di SINI. Jom join. Lagi ramai lagi meriah.

Eh gua lupa gua kena tag kepada 3 orang member yang gua rasa memang gedik. Nie hah gua amek lu. Jangan marah ya. Gua pick secara random.

[1] Arief (gua rasa memang beliau selalu gedik..hehe)
[2] Aujinz (yang nie memang terserlah kegedikkan beliau..ehehhe)
[3] Roronoa Zoro (gedikkah beliau??)

Gua harap yang gua tag nie tak join la. Hehehe. Kasi gua menang ker. Hahahah. Okeyh la gua mau buat keje. Adios. Krohhhh Krohhhh

8 comments:

~Ann~ said...

peeeeewwwwwwwwwwwiiiiiiiiiiiiiiit!!!!

Kie-yu said...

babe..
baru dpt call dari pos laju
utk hadiah giveaway R4T
posmen xdpt crik rumah awk la
bleh bg no fon x?
email me k.

Kniedaz said...

ala..tak fotogenik la pulak..huhu

Roronoa Zoro said...

arrrhhhhhhh... tidakkk!

haha.. x guna ko tag aku mish.. aku xnak join.. sebb muka aku mahal.. hahaha.. perasan betol ~

Aujinz said...

wa kasik lu menang jer laa..

lagipun..dah cun ape..
dah dah dah..

gua cakap pasal rayban tue..

Aujinz said...

Beb..lu dengki ngan wa laa..

waaa bukan gedik..wa kacak der..

lagipun..wa dah lame tak tayang muke kat blog..hua hua hua

FiRsYa MeLisSa said...

hihihi..lawak lah mish lolipop nie~
lolz...

jenguk jom
Cinta Sufi VS Komuter

fndrocka said...

ini dah lain dah ni..ini kategori gambar kelakar

Latest Entri : Shahir Si Pencuri