Monday, June 28, 2010

BILA BERUPDATE DI LIBRARY

Selamat Sejahtera Semua...

Hari ini tanggal 28 Jun 2010 genap umur aku 20 tahun 2 hari. Hehe. Sebenarnya aku nak saper-saper yang tak wish lagi bufday kat aku sila wish yer. Kalau tak aku rompak blog dia. Hahaha. Secara muka tak malu aku memaksa hampa-hampa semua supa wish kat aku. Bufday aku 26 jun 2010 yang lalu. So tak ramai pon yang wish. Hadiah pon tak dak. Sedih beb. Tak da orang yang nak ingat. Sobsobsob.

Hurm. Sebenarnya blog aku dah naik bersawang dah nie. Blog kawan-kawan pon aku dah lama tak melawat. Sory ya. Sekarang aku juz update blog dekat library tak pon cc ja. Kat umah tak payah la tanya sebab pa streamyx still tak leh pakai lagi. Benci aku. Berukband??? Tunggu duit PTPTN baru boleh merasa jadi berukband. Huh!! Benci bila tak dapat nak update blog. Rindu betol la. 

So pagi nie kelas dibatalkan pulak. Adui benci betol la. Dah la penat-penat drive, bangun awal lak tue. Aleh-aleh kelas cancel. Menyampah tol. Kalau dok dalam tak per gak. So terpaksa menapak di library. Sambil-sambil tue boleh la mengupdate apa yang patut terutamanya facebook dan blog. Tue priority la. So kejap lagi kelas per ntah sampai kul 2 then nak kena hantar kawan shopping kat Changloon baru boleh berehat-rehat di rumah. Okeyh papai semua..

6 comments:

Kniedaz said...

Happy besday Mish Loli.. ^_^
Memang hangen kalau streamyx buat hal..

Kniedaz said...

Semoga Cepat sembuh

tieha8384 said...

epie mapie besday ketua perompak yerr.....udah ler tue..jgn marah2 lagi naa....hik hik hik

Aujinz said...

hahahaha...

Heppi Belated besdei Mish..

meh pelok ketat ketat!..

muahhahaha...

kodok hijau the ghost writer said...

selamat happry beddyy sayang ..semoga sedar sedarlah awak dah makin berumur hahahah..

semoga murah rezeki, dapat segala impian,. dapat bertemu jodoh. ok dan sihat


nota tapak kaki: windu ngan budak lolipop ni

! .MiE. ! said...

laa
bzday ang
x bg taw aku pon
klu x kna bling tepung free oleh aku
hppy bzday mish