Monday, April 19, 2010

PATUT KAH AKU BERSEDIH??


Hari nie aku tak baper sihat. Sakit kepala sangat2 dan rasa nak demam. Nak makan tak da selera. Mungkin rindu sangat kat die kot. Walau kejap jer die gie tapi bagi aku lama sangat.
Lusa die balik tak sabar rasanya nak tunggu. Lemah sangat2 sekarang nie. Yela dah tak makan kan. Panas sangat ase walaupun dok kat opis da ekon. Kepala tak payah dok citer berat sangat.
Nak gie keje pagi tadi rasa tak berdaya. Macam tak nak pi jer. Mesti lalu depan opis die.
Mesti aku akan tengok opis die. On da way nak sampai opis aku mesti aku tercari-cari keta die. Masa nak balik jap lagi tak taw la cmner perasaan aku. Rindu sangat2. Tak leh bayang
kalau satu hari nanti die dah tak da. Selalu aku bayangkan camtue. 5 hari die tak da aku dah demam nie bayangkan die tak da buat selamanya....

Tadi aku da baca satu blog nie. Citer sal anak die yang dah meninggal. Sedih aku baca. Sampai tak sedar yang aku menangis dalam opis. Yela naluri seorang ibu. Sedih bila anak yang kita kandung 9bulan 10hari meninggal. Tak boleh bayangkan law adik atau anak aku jadi camnie. Camner aku nak  berhadapan ngan semua nie. Kalau kawan2 nak baca bleh jer baca di SINI

Okeyh la aku dah tak larat sangat nak menaip. Badan panas kepala dah berat.
I MISS HIM SO MUCH
Tabahkan hati aku nak tunggu die sampai Rabu nie.

7 comments:

Mummy Dasy said...

salam.... huhuh mmg sedey dan mengalir airmata baca blog tu dlm sekelip mata jek semua tu terjadi..

MISH LOLIPOP said...

mummy: btol tue..xleh byg law kte sndri yg jdi cmtue

Aujinz said...

takmo bace..

nanti sedeyh...

! .MiE. ! said...

ahahhak
ang miss kt spa 2 hahak
sdih uhu

MISH LOLIPOP said...

aujinz: sedey aujinz..waaaa..xtaw jwpn per...

mie: weh gelak lak kt ak...miss hg la..byk ckp tol la..meh nk sekeh

Ismail Noh said...

Takziah buat keluarganya.. sedey gak kisahnya.
Tak apa, bos rehat dulu k. besok je kita rompak..

MISH LOLIPOP said...

tue la..sdih sgt..xtaw la law jd kt kta sndri..
hahha..sok nk rompak kt ner lak??
plan ko yg bt kn??