Wednesday, April 28, 2010

JANGAN KAU TUDUH AKU

" Jangan kau tuduh aku
Tuduh aku selingkuh
Sadarkah tuduhanmu
Akhirnya yang ajariku
tuk selingkuh.......... "

Selamat Sejahtera Semua..

Tengok tajuk entry aku iaitu JANGAN KAU TUDUH AKU. Lagu oleh WALI BAND. Saper tak kenal meh sini aku nak luku pala laju-laju. Hehehe. Tak da la. Tak luku yer.

Sebenarnya aku tak suka orang tuduh-tuduh aku. Tuduh aku sombong la, muka tak puas hati, perasan comel, perasan bagus, suka capub(cari publisiti) dan macam-macam la. Sori sikit korang tak kenal aku dengan mendalam jangan nak tuduh-tuduh aku camnie yer. Aku nie style kelakar, selamba dan open clothes minded. Kalau dah kenal aku dengan ketat u will know aku nie macam ner. Suka buat lawak dengan muka yang ketat. Macam ner yer buat muka longgar. Ajarin dong..

Satu lagi aku tak suka orang tuduh aku nie pempuan yang lucah. Bodoh tol. Aku ner da lucah pon. Lucah sangat ker aku nie weh?? Mamat keparat tue la mau tuduh camtue lak Cam la dia baik sangat. Waklu. Pe kes beb. Aku nie memang kadang-kadang law laki tue mesej lucah aku layan. Bukan apa aku nak taw per sebenarnya dia nak. Sampai satu tahap lucah dia melampau aku memang tak kan leh tahan. So WTF. Jangan tuduh aku lucah okeyh.

Satu lagi aku tak suka tuduh-tuduh aku selingkuh. Curang la beb. Sebab tuduh aku curang la aku curang betol. Nah padam muka haram aku tak kan setia langsung. Pi mampos la aku nak setia law main tuduh aku curang. Nak sangat aku curang so aku dah curang. Shut up ur mouth.

Satu lagi. Baper banyak satu la kan. Hurm. Aku tak suka orang cakap aku nie blogger yang sombong. Aku kadang-kadang memang tak suka komen entry orang. Sebab aku suka jadi silent reader. Betol ker ejaan dia nie. Huh biar la. Aku suka baca senyap-senyap. Law tinggal jejak pon kat chatbox ja. Maaf la yer. Aku memang style camnie. Nak buat camner. Jangan main tuduh jer kalau tak kenal aku nie spesies camner.

Okeyh kesimpulannya disini, jangan main tuduh tanpa periksa. Per nie cam mengarut jer entry. Layaannnnnn

5 comments:

kodok hijau the ghost writer said...

saya tak tuduh apa yang ada kat situ.. cuma saya di minta oleh makcik jual nasi lemak depan sekolah sana.. hutang nasi lemak lagi 20 sen bila nak bayar??

MISH LOLIPOP said...

kodok: eh..laaa nseb tlg igtkn..nah amek 2posen..bkn nk tlg byrkn pon..bkira la..huhuhu

AiZ said...

sape yang tuduh ni? mai sini nak tolong luku kepale kuat-kuat... hikhik.. :P Sabar ye... memang ade orang berperangai... hikhik



komen i punya entry gak ye.. klik bertubi-tubi kat sini >>BAGAIMANA NAK JADI BLOGGER YANG DIKENALI RAMAI DENGAN BERKESAN !



MISH LOLIPOP said...

aiz=cpt aiz luku dorg laju2..huk2

meo188 said...

erm... rileks... jgn mrh... mkn kit kat