Friday, April 23, 2010

:: PERFUME KESUKAAN SAYA ::

[ Contest ini ditaja oleh Perfumeberry blogspot.com ]

Contest contest contest. Mesti da yang tak suka blog aku nie sebab entry sal contest jer kan?? Lantak la suka or tak AKU TULIS KAU BACA. Ada paham?? Heheheh

Hari nie aku dok melilau kat blog orang lain aku da terjumpa satu blog nie. Contest sal PERFUME KESUKAAN SAYA. Kena la cerita sal perfume kan. Takkan nak cerita sal ayam itik kat kampung. Tak gitu Cik Kiah. 

Actually aku sekarang nie tak da perfume. Sedih woo sebab tak da duit nak beli. Duit makan pon tak da nak beli perfume lak. Lagi la aku tak mampu. So aku berperfumekan deodorant je la. Takkan nak pakai minyak attar kot. Gila per. Bau cam orang laki jer. Huh namo la. Lalalla. Tue berlagak nak mampos kan. 

Sebelum nie perfume aku suka da dua iaitu ISSEY MIYAKI dan POISON DIOR

POISON DIOR

ISSEY MIYAKI

Aku suka dua2 perfume nie sejak cik abang aku perkenalkan. POISON DIOR tue aku tak pakai tapi cik abang aku yang pakai. Wangi gak. Sebab tue aku suka cium2 cik abang aku. Bukan cium pipi ker per i mean hidu bau perfume tue. Ada paham. Jangan pikir len okeyh.

Bagi ISSEY MIYAKI lak memang aku pakai. Bau die okeyh gak. Nie pon cik abang aku yang belikan. Aku pakai sampai tinggal botol jer. Tiap2 arie sembur. Siap bawak gie kelas lagi. Sedap bau. Dok saja2 aku aku sembur. Dah macam ketagih lak ngan bau die.

Bagi dua2 perfume nie aku beli dalam harga RM10 untuk satu botol. Beli kat siam. Hehehhe. Tak mampu beli yang mahal2. Tapi kami tengok sendiri orang tue letak pati perfume tue dalam botol dan bubuh air per ntah. Tue semua sebab pati perfume tue kuat sangat. Betul aku dah cium sendiri memang kuat giler.

So aku harap cik abang aku leh beli lagi perfume tue. Law tak sampai bila2 pun aku tak mampu nak beli. Sedih wooo. Law menang contest nie dapat free kan. Jom sama2 meriahkan contest nie. 

Nak join camner??

Klik di link nie http://perfumeberry.blogspot.com/ atau klik pada banner kat atas tue sebelum 
25 APRIL 2010. Cepat2 sebelum terlambat.


6 comments:

nabilah_2908 said...

good luck dear... :)

ParkAir said...

aku suka perfume yang percuma. lagi mahal lagi bagus.

SyUhAdA said...

gud luck~

MISH LOLIPOP said...

tq2 smua..ak pon ska prfume yg free...ghegheghe

nirelwof said...

gud luck...
dulu suka minyak attar jer...
skrg dah pakai perfume..
itu pun org kasik...
wahahahah

MISH LOLIPOP said...

nirewolf=hehhe..free best r pkai kn..