Tuesday, April 27, 2010

AIZ TOLONG CANTIKKAN BLOG SAYA..

Moshi Moshi..


Rajin lak aku nak buat 2 3 entry hari nie. Hahahha. Tengok muka rajin aku yang cumil nie. Udah2 la tue kan. Meh nak citer kat korang sal tajuk entry kali nie.


AIZ TOLONG CANTIKKAN BLOG SAYA

Tengok aku memang tak pandai nak gabungkan warna. Kepala otak aku memang tak kreatif.
Sebab tue aku ngan segala hormat yer mengundang Incik Aiz untuk meneliti 
blog buruk aku nie. Maner yang tak kena kan. Yela aku aser blog aku nie cam semak jer.
Layout pon ntah paper. Heheheheh

Law bleh aku yang cumil nie nak minta tolong Incik Aiz yang kacak nie untuk tolong
cantikkan blog aku yang tak baper nak cantik. Suggest la paper pon bagi 
menyedapkan mata orang nak tengok. Lagi satu law da layout yang comel2 kasi taw la yer.
Nak buat sendiri layout nie leceh la. Hahahha Tunggu sampai seru baru buat sendiri.

Saper nak suh Incik Aiz nie tolong burukkan cantikkan blog korang
Bleh usha disini INCIK AIZ PUYER BLOG

16 comments:

hazman aka species1980 said...

template yang cenggini rasanya dah sempoi dan cantik...

kisahsensasi said...

owh... rupanya ade something yang macam contest yang merupakan servis cantikkan blog...

kisahremaja said...

bijak2 .... idea colourmaster tu memang bagus laaa...

MISH LOLIPOP said...

hazman=yeke..tp kn tkot la brat nk loading..then srabut ker..paper pon thanks..heheh

kisahsensasi: hehhe..cm srvis bg idea gitu..meh r join

MISH LOLIPOP said...

kisahremaja: yup..byk tips yg die bg..huhu

s h a f i q h a s h i m _____ said...

dah cantek :p

Aujinz said...

tak yah tuko layout dah...ini pon dah okeyh.. :D

MISH LOLIPOP said...

shafiqhashim: da cantek ker??? heheh..thanks

Aujinz: tp xbrat ker aujinz ble loading???

Frodo Baggins said...

tetiba rasa nak tuka layout gak
wooohaaa!!


>>___<<

MISH LOLIPOP said...

frodo: jom brtukar..hehhe

darkbatman said...

mtk tlg aiz jer?aie xnk?ahaha

AiZ said...

nombor giliran loli jatuh pada malam 30 aprilfool... hikhik



komen i punya entry gak ye.. klik bertubi-tubi kat sini >>BAGAIMANA NAK JADI BLOGGER YANG DIKENALI RAMAI DENGAN BERKESAN !



MISH LOLIPOP said...

aiz: hahha..thanks aiz..nie syg lebey nie..huhuhu

MISH LOLIPOP said...

darkbatman: aie nk tlg gk ker??bleh..no hal yer..hahhaha

nuak said...

dah singgah ... baca entry .... and follow .. huhuh

MISH LOLIPOP said...

nuak: thanks..jp2 nk g rport kt blog kamu laks..