Thursday, April 15, 2010

CONTEST: "Apa Yang Anda Tahu tentang Darkbatman dot com"

[Ditaja khas oleh Incik darkbatman dot com]

Selamat Sejahtera Semua..

Hari nie tak da paper yang aku nak update. Semenjak dua menjak nie aku jadi tak baper nak sehat. Mungkin letih barangkali. Tapi tak per mesti da orang yang suka bila update jer entry pasal contest. Per aku kesah kan. Aku punyer blog aku punyer suka la.

Okeyh. Cukup mukadimah tue. Masuk ke main topic iaitu sal contest yang ditaja khas oleh pemilik blog Our Mind Is Our Playground. Tajuk contest die "Apa Yang Anda Tahu Tentang Darkbatman dot com". Hadiah die menarik dan rugi law tak join. Nak taw lebih lanjut bleh skodeng blog beliau di SINI. Jom straight terus pada tajuk contest nie.

APA YANG AKU TAHU TENTANG DARKBATMAN DOT COM


Nama die Zainal Zuhri aka Mr Superman vs darkbatman

Sorang fulltime blogger dan pernah menjadi Fitness Trainer satu masa dulu
[sebab tue badan beliau cun..idaman ku nie..]

Menetap di Damansara

Sorang yang pemurah sebab suka bagi adiah n duit kat blogger yang bertuah

Sorang yang mempunyai body yang cun.


Banyak tips-tips menarik yang terdapat dalam blog die nie


Tutorial pon da gak iaitu mengenai Posting Blog Di Facebook

Banyak boleh kita tahu dari blog Incik Darkbatman

Bleh la usha di SINI


NotaKakiKurap: Okeyh sebenarnya tak baper tahu sal incik Darkbatman nie tapi start kenal die masa die buat giveaway (ye kot) yang bagi barang bodyshop. Terus lepas tue aku melekat kat blog die. Tapi sayang aku tak dapat adiah tue. Sedey beb. Incik Darkbatman sory la simple jer nie buat..huhu


6 comments:

Nurul Harun said...

good luck! hehehe.

MISH LOLIPOP said...

thanks..huhuuh

darkbatman said...

haha.xpe janji wat.nt tgu keputusan nye yer..

~ ReD ~ said...

goog luck;)

~ ReD ~ said...

eeh..silap.. good luck! hehehe

MISH LOLIPOP said...

hahha..thanks RED