Sunday, July 4, 2010

SECRET ADMIRER???


Selamat Sejahtera Semua...


Wah rindu betol la aku dekat blog nie. Dah lama bia bersawang. Dah da berukband yang lembab ala-ala siput babi nie boleh gak aku update apa yang patot. Tapi lembab gak la. Tetengah malam nie okey la sikit line dia. So nie entry bulan lepas. Dah lama aku simpan buat pekasam, so aku baru leh nak sent entry nie untuk tatapan semua. Cewah!! Bajet macam ada orang nak baca. Hahahha.


So hari nie aku nak cerita sikit mengenai SECRET ADMIRER. Hampa pernah ada tak secret admirer nie?? Mesti pernah ada kan. So aku da baca entry kat blog AMIR IZZAT mengenai  stalker. Nak baca klik di SINI dan di SINI. Dulu-dulu aku teringin sangat nak ada secret admirer. Dah aku nie memang tak cun pon nak da camner kan. Hahaha. Tapi sejak bila ntah da sorang laki nie selalu kacau aku. Mula-mula dekat YM jer. Aku ignore. Lama-lama tension gak la. Aku dah la tak kenal dia. So aku tanya dia. Nama per?? Dok kat mana?? Camna leh kenal aku?? Dia just gitaw nama dia Roy. Aku mana pernah kenal lelaki nama Roy nie. Aku pon jenis yang nak taw jer something. Aku paksa dia gitaw tapi dia tak nak gitaw. 


Lama dah dia pon diam jer. Aku pon malas nak layan takut-takut silap orang ka. Kata aku perasan lak. Then satu hari tue dia da YM aku. Dia cakap dia dah gian tengok aku. Dekat bilik dia bersepah gambar aku. Aku cakap la maybe dia tersalah orang. Yela ntah-ntah orang lain kan. Tapi dia cakap betul. Memang aku la. Dia gitaw nama aku per. Study kat mana. Course per. Semua nya betol. Aku memang comfius la. Dia cakap kalau nak taw camner dia kenal aku, aku kena dating dengan dia. Gila ker??? Tak nak la aku. Kang tak pasal-pasal kena rogol lak. Orang macam tue bukan boleh percaya sangat. Dah la dia cakap pernah nampak aku kat supermarket. Lalu siap tepi aku. Tapi aku tak perasan lak. Bodoh aku nie tak alert. Dia siap cakap geram tengok aku pakai baju kurung. Gila ka pa ntah. Seram aku dengar camtue. So sampai sekarang aku tak taw dia saper. Bia la dia saper pon janji tak kaco hidup aku. Lalallala. Eh jom tidow semua. Dah lewat nie. Nite. KrohhhhKrohhhh


NotaKakiKurap: Erkkk..Secret Admirer?? Pendapat hampa camna???

5 comments:

ace~ said...

err..gile ape mamat tu.

Aujinz said...

mamat tue mesti sewel..
hang kena bagitau family ka..kawan ka..bagi diorang alert.

kena alert selalu..kate ketua perompak..

huhuhuhu

kodok hijau the ghost writer said...

gian.. tgk ./.awak .. uik.. bahaya ni..

ok kodokman akan dapat selamat kan awak....

nota tapak kaki: i miss u

tieha8384 said...

salam tuan tanah...

sila amik award dari tieha8384 yerr...

~suNshiNe~ said...

dgr ayat gian tu pun dah seram..sekarang nie mcm2 orang pun ada..hati2..

sy tak pernah ada secret admire kot...admire kat orang ada la..he2..cerita dulu2..