Thursday, July 22, 2010

SAYA TAK COMEL KAN???

Selamat Sejahtera Semua...


Hari ini semua kelas dibatalkan. Aku sungguh gembira yang amat. Eh aku guna aku la. Guna nama nampak ala-ala pempuan gitu. Maksud aku lembut lak. Nak baca pon tak lalu. Hahahaha. So aku memang tak da idea nak post entry apa so aku nak menayang la sikit muka aku yang comel tak comel nie untuk tatapan umum. Ekeleh macam la ada orang nak tengok muka aku yang ala-ala control ayu nie. Sila muntah sebelum tengok yer. Yang ada kencing manis dan sakit jantung dilarang menatap gambar aku nie. Hehehehe.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



NotaKakiKurap: Erkk!! Saya memang tak comel kan?? Hehehe

13 comments:

Mohd Fadil said...

comel cik adik nih...ala bucuk bucuk bucuk..ni nampak wife aku nih, jenuh kena karate...:))

Aujinz said...

nie gambo lame..

nak gambo baru..gambo baru!

MISH LOLIPOP said...

@Mohd Fadil
hahahha..kang wife nampak dengan2 saya kena karate

MISH LOLIPOP said...

@Aujinz
gambar baru la nie..baru ambik isnin arie tue..hehhe

MISH LOLIPOP said...
This comment has been removed by the author.
eiffel said...

muka cm xpuas aty jerk..muahahahahhaa



my blog

kodok hijau the ghost writer said...

hantaran berapa sayang? seyes nak merisik ni

ZACK ENTRY said...

comel jer..=)

ZACK ENTRY said...

comel jer..=)

saya_arief said...

nak ngorat...boleh?

Zinedine Zaiddin said...

Errr....nak tanya sket.

Baru pas makan cokelat ke? Hahaha

! .MiE. ! said...

aku plik ark
susah tol nk cri muka ang kt poli 2
rsa2 ang edit lbih2 kot

Gransazer said...

comel la tuan blog ni...(^_^)