Wednesday, December 29, 2010

TERASA MALAS NAK BERBLOGGING LAGI

Selamat Sejahtera Semua...

Dah lama sangat aku tak mengupdate blog aku..Malas sangat..Tak da mood dan tak da idea nak mencarut..So aku dok diam2 ja tanpa mengerakkan tangan dan kaki untuk menaip ayat-ayat mengarut kat blog aku nie..Bia la blog aku nie bersawang barang seketika..Dah da mood aku update la sikit2..So sebenarnya aku sekarang dalam klas Interactive Java Programming..Best la kelas nie tapi sedikit boring..Lecturer pon sporting nak mati la..Selamba jer bagi budak2 klas aku berfacebooking atau seumpama dengannya..Adeh siot betol la..Katanya takot kami boring dalam kelas dia..Hek2..Aku yang senantiasa jahat nie tak sanggup la nak buat jahat bila dia suruh..Tapi kadang2 ja la tak sanggup..Hek2..Dah la aku nak fokus nie..Nanti aku rajin aku update lain..Papai semua..Adios

NotaKakiKurap: Hazmi tolong jangan baca blog aku..Ngeh3

1 comment:

! .MiE. ! said...

x kira aa
ang mls ka
apa2 ka
kna jgak update sbb nie printah
geng2 mafia