Tuesday, September 28, 2010

Kenapa lama menghilang??

Selamat Sejahtera Semua...

Dah lama rasanya aku tak mengupdate bl0g nie. Dah bersawang aku rasa. Teng0k lay0ut pun serabut sebab aku tersangatla busy tapi kadang2 tue aku malas nak update sebab tak da idea. Nie aku update pun sebab nak try guna opera mini. Best gak sebab free tapi letih la beb nak menaip guna f0n nie. Mau bengkak jari kaki menaip nie. Tipu je. Hehe. Ok la kepada semua f0ll0wer aku minta maaf sebab dah lama tak menyemak kat bl0g hampa. Apa2 pun aku ch0w lu. Papai

4 comments:

^linas^ said...

ouh...sudah kembali.

MOFASAD said...

eyh?


takde sawang ponnn

jangan risau

labah2 tak suka men internet

Kamil ace[tm] said...

hoho..agk lme jugak la

Aujinz said...

semua guna opera mini..aku nak kena guna gak laa...